Lenteweer in maart. De afgelopen 2 weken hebben we weer heerlijk gefietst om onze routes te updaten. Vorige maandag hebben we als eerste de kunsttour gefietst en waar nodig hebben we de route aangepast.

Vandaag hebben we de natuurtour gefietst, het was prachtig weer! Bij Pluimveebedrijf Dijkshoorn heeft Marlon verse scharreleieren, nootjes en kipburgers ingeslagen. We hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze sticker die op de deur hangt en helemaal krom getrokken was te vervangen.

Bij mamamo Mamamo Family Conceptstore en Lookies Home – Lookies wordt hard gewerkt. Zij zijn beiden bezig met een verbouwing en vanaf half april weer geopend. Straks kun je hier weer heerlijk op het terras zitten en genieten van een hapje en een drankje. Wij hebben vandaag onze cappucino gedronken bij bakker Ammerlaan.

In het moerasgebied van de Zevenhuizerplas waren veel vogelspotters op pad met verrekijkers en grote lenzen. Wij hebben helaas niet kunnen ontdekken welke bijzondere vogel er te zien was; verrekijker helaas vergeten mee te nemen.

Volgende week gaan we op de boerderij nog het een en ander in orde maken voor de aankomende Paasdagen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch