Rotte Zomerexpeditie 2022; Ga erop uit! Bezoekers kunnen op zomerexpeditie, waarin per (zomervakantie)week een deelgebied centraal staat. In ‘De week van…’  kun je op eigen gelegenheid en op een eigen geschikt moment op avontuur (expeditie) gaan in het deelgebied van die week: locaties en activiteiten bezoeken. De routes staan niet vast.

Deelgebieden: de week van…

Het recreatiegebied en ook het Expeditieboekje zijn opgesplitst deelgebieden. Elke zomerweek staat een ander deelgebied centraal. Bezoekers kunnen een week lang het deelgebied verkennen; wandelend, op de fiets,  of skeelerend, of waar mogelijk varend.

Onze fietstours starten vanaf Boerderij het Lansingerland, dat ligt in deelgebied het Lage Bergse Bos, dit deelgebied is de 1e week aan de beurt; dit is van 11-17 juli

18-14 juli: Zevenhuizerplas, Nessebos, Ommoordse Veld

25-31 juli: Hoge Bergse Bos

1-7 augustus: Rotterdam (Noord, Centrum, Crooswijk, Terbregge en Hillegersberg)

8-14 augustus: Bleiswijkse Zoom & – Fles

15-21 augustus: Eendragtspolder en Zevenhuizerzoom

Met de ontdekkingstocht uit het deelgebied van het Expeditieboekje en een couponboekje op zak gaan deelnemers op eigen gelegenheid op pad. Wekelijks kunnen de deelnemers een ander gebied verkennen, locaties bezoeken en deelnemen aan activiteiten.

Routes

Deelnemers starten op een hostlocatie in het gebied en bepalen vervolgens zelf de route en welke paden worden gevolgd. Zoals bijvoorbeeld langs de markers uit het Expeditieboekje. En er zijn veel routes al beschikbaar: op de TOP-locaties, via de knooppunten met QR-codes. En via ookditisderotte.nl zijn routes beschikbaar.

Boekje: Expeditie de Rotte

Door de markers uit het Expeditieboekje te volgen kun je je eigen route uit het deelgebied samenstellen. Elke marker is een locatie of activiteit die het bezoeken waard is. Heb je de activiteit gevonden, dan heeft het boekje nog een bijbehorende vraag en leuke wetenswaardigheden over het gebied. Het Expeditieboekje bevat alle gebieden. Het nodigt deelnemers uit om ook aan de andere Rotte Zomerexpeditie-weken deel te nemen en deelgebieden te verkennen. Het Expeditieboekje is te verkrijgen op een (aantal) vaste locatie(s). Verkoopprijs  5,00.

Couponboekje

Bij inschrijving ontvangen deelnemers een couponboekje. Het couponboekje bevat waardebonnen om gratis of met leuke korting locaties, horeca en activiteiten te bezoeken. De couponboekjes worden per gebied gemaakt en zijn een week geldig. Het couponboekje kost 2,50 en is online te bestellen bij inschrijving aan de Rotte Zomerexpeditie-week. Het couponboekje is af te halen bij de hostlocatie van het deelgebied.

Met de coupon van Cycling & More kun je een fietstour naar keuze boeken met 12,50 korting pp, via deze website https://cyclingandmorerotterdam.com/reserveren/ Vermeld bij je boeking: couponactie zomerexpeditie 2022

Verzamelen

Nederlanders zijn verzamelaars. Op verschillende locaties zijn zgn. ‘pins’ verkrijgbaar.. Een collectors item! Elk gebied heeft zijn eigen ‘pin’. Verzamel alle 6 de pins

Aanmelden

Deelnemers schrijven zich in via de website van ook dit is de Rotte. Inschrijving kost 2,50 en daarvoor ontvangen ze het couponboekje. Aanmelden kan ook nog in de week zelf.

Optioneel kunnen ze ook het Expeditieboekje (a 5,00) bestellen en betalen. En afhalen bij een van de beschikbare locaties. Deelnemers ontvangen alle informatie over hun Rotte Zomerexpeditie-week via e-mail. Bij aanmelden wordt aan deelnemers gevraagd goed te keuren dat hun e-mailadres wordt opgeslagen voor correspondentie over toekomstige activiteiten, enquêtes en promotiedoeleinden van evenementen.

Ook dit is de Rotte

De Rotte Zomerexpeditie wordt georganiseerd onder de vlag van ‘Ook dit is de Rotte’ . De website https://www.ookditisderotte.nl vormt het portaal voor alle informatie. Per Rotte Zomerexpeditie-week is een eigen informatiepagina beschikbaar: om in te schrijven, met verwijzingen naar fiets/boothuur en extra activiteiten, delen van bestaande routes, bereikbaarheid en parkeergelegenheid, tips & tricks voor een veilig en schoon recreatiegebied zonder overlast voor het milieu, de dieren in het gebied  en andere bezoekers.

Vakantiesluiting

Wij hebben vakantie van 27 juli tot 6 augustus

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch